Ako ste u potrazi za elegantnim, toplim i nezaboravnim dočekom – Splav restoran Amsterdam na Novom Beogradu je pravi izbor za vas!
Dočekajte Novu godinu 2026 u prelepom ambijentu uz pogled na Dunav, vrhunsku muziku i izuzetnu gastronomsku ponudu koja garantuje vrhunski provod do ranih jutarnjih sati.
Doček Nove godine na Dunavu
Smešten između Novog Beograda i Zemuna, Splav restoran Amsterdam predstavlja spoj urbanog luksuza i opuštene, domaće atmosfere.
Prostor odiše toplinom i elegancijom, sa pažljivo uređenim enterijerom i pogledom na osvetljeni Dunav – savršen ambijent za novogodišnje veče koje ćete pamtiti.
Za nezaboravan provod zadužen je White City Band, popularni beogradski bend poznat po vrhunskoj energiji i repertoaru koji spaja starogradske pesme, domaće hitove i strane numere. Njihova izvedba garantuje da će plesni podijum biti ispunjen do jutra!
Cena
Cena po osobi se kreće od 85 eur do 105 eur i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu bogatu večeru koju konobari donose na stolove i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri uključujući i viski Ballantine’s i vodku (vidi na mapi)
MAPA PROSTORA USKORO
Piće
– Viski (Ballantine’s)
– Vodka
– Pivo (Lav 0.33l staklena flašica, Carlsberg 0.44l staklena flašica)
– Vino (Radnovanović Chardonnay, Radnovanović Cabernet, Rubin Rose), uz napomenu da se sva vina poslužuju u originalnim staklenim flašama 0.75l
– Rakija (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka, Loza)
– Džin
– Pelinkovac
– Vermut
– Vinjak
– Sokovi (gazrani, negazirani)
– Voda (gazirana, negazirana)
– Kafa (espresso, cappuccino)
Hrana
– Njeguška pršuta
– Zlatiborska goveđa pršuta
– Užička svinjska pečenica
– Sremski kulen
– Zlatiborski suvi vrat
– Italijanska kobasica
– Kozji sir
– Sjenički kravlji beli sir
– Kačkavalj
– Kajmak
– Urnebs
– Selekcija raznih vrsta pita
– Domaća proja
– Specijalitet kuće “Duo punjeni file u sosu od kajmaka”
– Dimljena vešalica
– Ćevapčići
– Rolovana piletina sa slaninom
– Domaća kobasica
– Uštipci
– Krompir pečen ispod sača
* Postoji mogućnost posluženja i posnog menija uz prethodnu najavu prilikom kupovine karata.
Hrana je na bazi set menija – konobari rade posluženje hrane na stolove (nije švedski sto).