Sava Centar Banquet Hall Nova godina

Pripremite se za nezaboravan doček Nove godine 2026. u Sava Centar Banquet Hall, gde vas očekuje autentična domaća atmosfera. Ovaj događaj je savršena prilika da sa svojim najdražima proslavite ulazak u novu godinu uz svečanu novogodišnju večeru i muziku talentovane Aleksandre Prijović.

Cene za doček Nove godine 2026. počinju od 140€, što ga čini idealnim izborom za sve koji žele da uživaju u kvalitetnoj zabavi po pristupačnim cenama. Uživajte u srdačnosti i gostoprimstvu koje Sava Centar nudi, a svaka naručena čaša pića po utrošku dodatno će obogatiti vašu noć.

Doček Nove godine 2026. u Sava Centar Banquet Hall je više od obične proslave; to je prilika da se okupe prijatelji i porodica, da se zajedno raduju i stvaraju uspomene koje će trajati. Ne zaboravite da rezervišete svoje mesto na vreme i postanite deo ove posebne noći.

Muzika

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da zajedno dočekamo novu 2026. godinu u društvu najsjajnije zvezda Balkana – Aleksandre Prijović!

Neka vam ova Nova godina započne uz nezaboravne tonove najvećih hitova i energiju koju ova legende donosi na scenu.

Zajedno ćemo pevati, plesati i slaviti početak nove godine u ambijentu ispunjenom svetlosnim efektima, pirotehnikom i, najvažnije, odličnom muzikom. Ne propustite priliku da budete deo ove nezaboravne noći!

 

 

Cena

Cena karte po osobi kreće se od 140€ do 350€ u zavisnosti od zone i pozicije stola (vidi na mapi).

U cenu je uključena svečana večera

Green zone – 140€

Yellow zone – 160€

Red zone – 180€

Bronze zone – 200€

Silver zone – 230€

Gold zone – 270€

Platinum zone – 350€

MAPA PROSTORA

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Hrana

BUFFET MENU
HLADNI DELIKATESI:
– Goveđa hladno dimljena pršuta
– Poširani gambori u vodka sosu sa kavijarom od algi
– Ćureći hladni odrezak sa salsom od rukole i maslina
– Sremski kulen sa peperončino uljem
– Gravadlax Norveški losos sa salsom od morača i kremom od Pekorina
– Njeguška pršuta sa medom od kleke i konjaka
– Svinjska dimljena pečenica Reserva
– Gratinirane dagnje sa parmezanom
– Kuvana šunka sa Dižon dresingom i čatnijem od smokve
– Ćorizo slajsevi sa listovima spanaća i tostiranim lešnikom
– Tradicionalni ‘duvan’ čvarci
– Premium odrezak od svinjskog vrata
SELEKCIJA SIREVA:
– Pirotski beli ‘Kačkavalj’
– Sir Bojuval sa mikro biljem
– Dimljeni sir sa suvim šljivama
– Beli koziji sir sa svežim timijanom
– Gauda sa suvim i kandiranim voćem
– Domaća sir rolada sa biberom
– Mocarela sa domaćim pesto sosem
– Gorgonzola sa suvim voćem
– Ručno pravljen sir sa drobljenim orašastim plodovima
– Marinirani beli sir sa maslinovim uljem i planinskim biljem
SALATE:
– Selekcija zelenih salata sa pratećim dresinzima
– Salata od morskih plodova sa kinoom i citrusnim dresingom
– Farfale pasta salata sa biftekom i Dijon senfom
– Paradajz salata sa organskim uljem suncokreta
– Selekcija svežih sezonskih salata
– Kukuruz salata sa povrćem i belim Balsamikom
– Nemačka krompir salata sa senfom i tostiranom pancetom
– Grčka salata sa belim sirom, maslinama i hladno ceđenim maslinovim uljem
DRESING BAR:
– Tapenada od tri vrste maslina i sušenog paradajza
– Voćna salsa sa uljem badema
– Čili masline sa citrusima
– Dresing od Balsamika sa ruzmarinom
– Peperončino dresing
– Umak od tostiranog semena bundeve
– Citrus preliv sa origanom
– Marinirane masline više vrsta
– Mlečni krem sa suvim planinskim biljem
– Slatko kiseli sos sa medom i vlašcem
– Pelat krema sa bosiljkom 
GLAVNA JELA:
– Planinska teletina sa ruzmarinom u belom vinu sa ruzmarinom
– Azijska piletina u tempuri sa hrskavim povrćem i krančom od kikirikija
– Rostirani krompir u ljusci sa timjanom
– Rolada od filea Norveškog lososa sa moračem
– Puterizovane ručno rađene njoke sa spanaćem i belim vinom
– Sporo pečeni svinjski vrat u Cabernet umaku
– Pasta pene Napolitana sa Parmigiano Reggiano parmezanom
– Jagnjeći kebab sa citrus salsom i tapenadom od sremuša
– Sotirano sveže povrće sa Sherry marinadom i listovima Grčkog bosiljka
– Francuska rolada od piletine, bardirana biber pancetom
– Basmati pirinač sa flambiranim povrćem i soya sosom 
HLEB & PECIVO:
– Integralno pecivo sa organskim žitaricama
– Kukuruzno pecivo sa kranč popispom i svežim bosiljkom
– Pšenične zemičke sa semenkama suncokreta
– Integralno pecivo sa semenkama lana
– Pšenične zemičke sa semenkama crnog i belog susama
– Bavarski hleb sa pšeničnim pivom
– Grisini sa morskom solju i peperončinom
– Bezglutenski domaći hleb
– Tradicionalna mini projara sa belim planinskim sirom
– Domaća pita od ‘vučenih’ kora sa šumskim pečurkama
– Domaća pita od ‘vučenih’ kora sa kajmakom i zrelim sirom
DESERT:
– Tart sa belgijskom čokoladom i lešnikom
– Sable pistać sa svežim voćem i čokoladnim segmentima
– Tiramisu čašica sa Amaretto likerom
– Maskarpone mus sa insertom od jabuke i cimeta
– Frutti di bosco od bele čokolade i šumskog voća
– Mus od crne čokolade sa mariniranim višnja sosom i konjakom
– Paleta unikatnih pralina
– Selekcija svežeg sezonskog voća

Lokacija

Sava Centar se nalazi na Novom Beogradu, na adresi Milentija Popovića 9, Beograd.

Muzika: Aleksandra Prijović
Hrana: Svečana novogodišnja večera
Hrana: Po utrošku
Cena: od 140€
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top